خوش آمديد


درباره خودمان

گرپس پل ارتباطی است بین ما و شما ،تا شما خواسته ها ونکته نظرات خود را دراختیارما بگذارید

وما نیزبتوانیم درحد امکان خواسته های شمارا برآورده کنیم.

دراین سایت در تمام زمینه ها جهت استفاده عموم مطالب نوشته وجمع آوری می شود.

درفروشگاه گرپس محصولات ارگانیک کشاورزی شیرامین ازجمله انگورودوشاب-پسته-بادام-گردو،

محصولات دامی ،صنایع دستی ،معدنی وصنعتی و... به فروش می رسد و

سفارشات شما ازطریق تماس با ما مورد پذیرش قرار می گیرد.

 

واما درباره شیرامین:                                                                                                        

شیرامین یکی ازروستاهای استان آذربایجان شرقی است که در دهستان شیرامین بخش مرکزی

شهرستان آذرشهر واقع شده‌است.

انگورشیرامین مشهوراست وبهترین انگوردرباغات شیرامین به عمل می آید. 

 

ماسک انگور

ماسک انگور به عنوان جوان کننده و استحکم بخش پوست استفاده می شود و می تواند از افتادگی پوست جلوگیری کند.

افتادگی و شل شدن پوست بزرگ ترین عامل پیری پوست به حساب می آید و به دلیل اینکه بسیاری از افراد به دنبال راه هایی برای جوان ماندن پوست هستند بهتر است پیشگیری را جایگزین درمان کنیم :

انگور از جمله میوه هایی است که از عصاره ی آن در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی به خصوص کرم های لیفتینگ و لوسیون ها استفاده می شود ، علت هم آن است که انگور سرشار از خواص آنتی اکسیدانی و پاک کنندگی است خواص آنتی اکسیدانی یک میوه از بین بردن سلول های سرطان زا و محکم شدن پوست می شود ، معمولا میوه هایی که خاصیت اسیدی دارند خواص پاک کنندگی هم دارند ، انگور هم جزو این دسته از میوه هاست .

اغلب افرادی که دچار افتادگی پوست می شوند می توانند از ماسک های جوان کننده و استحکام بخش پوست استفاده کنند.

 

ماسک ضد افتادگی پوست انگور :

مواد لازم :

انگور هسته دار ۴ عدد

دستورالعمل :

انگورها را در ظرفی ریخته و کمی بجوشانید تا پوست آن ها جدا شود، سپس آن ها را بکوبید تا کاملا نرم و یکدست شود ، ماسک شما آماده است ، ماسک را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی پوستتان قرار دهید و از مالیدن ماسک اطراف چشم و دهانتان بپرهیزید و بعد از مدت تعیین شده صورتتان را با آب ولرم بشویید و با آب سرد آبکشی کنید ، از آنجا که این ماسک حاوی اسیدهای طبیعی است بعد از استفاده از ماسک ، کرم مرطوب کننده برای آبرسانی به پوستتان استفاده نمایید.

شربت دوشاب انگور وسرکه

یکی از نوشیدنیها ی قدیمی و محلی شیرامین شربت سرکه شیره است.

که در قدیم جایگاه ویژه ای بر سر سفره های مردم داشت که امروزه با به بازار آمدن نوشابه های گازدار ارزش خود را از دست داده است.

کشاورزان در فصل تابستان هنگام کار در مزرعه شربت دوشاب را مانند تلیت با نان مصرف میکردند.درواقع این غذای پر انرژی مانع گرما زدگی می‌شده

است.ودر مهمانیها به عنوان شربت در کنار پلوها مخصوصا قیمه پلو سرو می‌کردند

ازنظرطب سنتی شربت سرکه شیره در واقع هم به عنوان شربت و هم بعنوان دارو  مورد استفاده قرار می گیرد.

شربت سرکه شیره از ترکیب سرکه و شیره دوشاب انگور تهیه میشود به این صورت که با ترکیب یک واحد سرکه و ده واحد دوشاب انگور بامقدار مناسب آب،

شربت خوشمزه ای تهیه میشود.

این شربت علاوه برطبیعی بودن خواص درمانی زیادی دارد دارای انواع ویتامینها،قند طبیعی،ودیگر املا مورد نیاز بدن،باعث ترمیم بافتها شده،ودر درمان کم

خونی مؤثر بوده،و باعث افزایش حجم عضلات میشود و......                     

با دوشاب انگور میتوان انواع شربتها را تهیه کرد.

دوشاب با گلاب ،دوشاب با آبلیمو ،دوشاب با سرکه سیب که هر کدام خواص خاص خود را دارد. 

 

میلاخ

میلاخ" ؛خوشه نیمه خشک انگور،چیزی ما بین انگور و کشمش.

در این روش ،انگورهای مرغوب یا همان "میلاخلیخ"(قیزیل و کیشمیش اوزوم) را سَوا کرده و با وسواس تمام ، دانه های خراب و مشکل دار را از خوشه جدا کرده و خوشه ها را با فاصله از هم ،به نخ می کنند تا خوشه ها و دانه ها حتی المقدور با هم برخورد نداشته باشند.اصولا چهار یا پنج خوشه در یک نخ می بندند.سپس خوشه های به نخ بسته شده را با فاصله سه انگشت(برای عبور جریان هوا) ، از سقف سردترین و خنک ترین جای منزل که عموماً زیر زمین یا سرداب می باشد آویزان می کنند و انگورها به این شیوه تا زمستان حفظ می شوند و در زمستان برای پذیرایی در دور همی ها استفاده می کنند.

 

 

گفتنی است هنوز در شیرامین این شیوه نگهداری انگور رواج دارد و اهالی ، اعتقادی به انگور های سردخانه ای که در زمستان در بازار عرضه می شوند ندارند و از این شیوه برای نگهداری انگور برای مصرف در روزها و شب های سرد زمستان استفاده می کنند.

 

 

خواص رنگ‌های انگور

 

جالب است بدانید رنگ‌های مختلف انگور، خواص متفاوتی نیز دارند.
سه رنگ کلی از انگور شناسایی شده است:
1. انگور سبز یا زرد
2. انگور قرمز یا بنفش
3. انگور سیاه یا آبی.

تعبیر خواب انگور

انواع تعبیر خواب انگور
خواب انگور بیشتر بـه موفقیت تعبیر شده اسـت، این موفقیت می‌تواند کاری باشد، تحصیلی باشد، یا موفقیت دریک ماجرای عاشقانه. بسته بـه نوع خواب و مکانی کـه در آن قرار داشته اید این تعابیر میتوانند تغییر کنند، امروز تمام تعابیر مربوط بـه خواب انگور از مشهور ترین معبران خواب جهان را بررسی میکنیم. با مجله پارس ناز همراه باشید.

سرکه انگور

طبع سركه انگور سرد و خشك است.
سركه از جمله فرآورده‌های طبیعی است كه مصرف خوراكی و دارویی داشته و بیشترین كاربرد را در تهیه انواع ترشیجات دارد.
یك لیوان سركه 33 ‌كالری انرژی دارد و سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی است.

دوشاب سفید انگور

دوشاب سفید انگور شیرامین خیلی معروف است و دارای غلظت بیشتری است.

شیره سفيد انگور صد درصد خالص و ارگانیک بوده و شيرينی آن كاملا طبيعی است.

بهمين دليل جايگزين بسيار مناسبي براي قند يا شكر در منزل است.

همچنين سرشار از املاح و ويتامين هاي مورد نياز بدن، بسیار مقوی و تقویت کننده، پر انرژی و خوشمزه مي باشد.

مویز و خواص آن

مویز نوعی کشمش است که با خشک کردن حبه های درشت انگور شاهانی تهیه می‌شود. کشمش بیشتر برای انگور خشکیده کوچک استعمال می‌شود و مویز در انگور بزرگ. مویز در واقع همان کشمش است که از نظر شکل ظاهری و رنگ با کشمش متفاوت، ولی از نظر خواص تا حد زیادی شبیه آن است. طبع مویز، گرم و تر است. دو قاشق غذاخوری مویز معادل ۳۰ گرم حدود ۶۰ کیلوکالری انرژی دارد.

برگ مو(انگور)

برگ مو دارای ساکارز، لوولز Levulose، اینوزیت Inosite، مواد نشاسته ای و تعدادی اسیدهای آلی است.

هسته انگور

فواید هسته انگور و خواص درمانی روغن هسته انگور

در هسته انگور مقدری روغن و تانن موجود است. 
هسته انگور از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است. 
دارای تانن است بنابراین قابض است. 
برطرف کننده اسهال است. 
ترشح ادرار و اسپرم را کم می کند. 
گرد هسته انگور را برای درمان به مسلولین می دهند. 
هسته انگور برای آنهایی که مثانه و کلیه ضعیف دارند مضر است.

کشمش

کشمش با حذف آب از انگور بدست می آید. از آنجا که دهیدراتاسیون حجم را کاهش می دهد، محتوای قند و کالری کشمش بطور قابل توجهی در یک وعده کوچکتر، در مقایسه با میوه های تازه بالاتر می باشد. 
انگور در اثر خشک شدن و تبدیل آن به کشمش و مویز مقوی تر می شود، زیرا مقداری از سلولوز آن در اثر دیاستازهای انگور به قند تبدیل می شود. بنابراین قند کشمش از قند انگور به مراتب بیشتر است. 
کشمش غذائی است که هضم آن برای انسان بسیار آسان است؛ زیرا قند انگور مستقیماً قابل جذب بوده و وارد خون می  شود و هضم اش مانند دیگر منابع قندی برای دستگاه هاضمه زحمتی ندارد. 
با توجه به نظر وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، یک وعده کشمش یک چهارم فنجان است. که این شامل ۱۰۸ کالری و ۲۱ گرم قند است. 
کشمش سرشار از ویتامین‌های E، A، B و املاحی مانند کلسیم، فسفر و پتاسیم است. کشمش دارای اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ است. کشمش به رنگ های طلایی، سبز یا سیاه وجود دارد و به عنوان مکمل های غذایی با انرژی بالا برای کوهنوردان و اردوها و نیز به طور گسترده در پخت و پز فرهنگی در سراسر جهان استفاده می شود.

 

دوشاب قرمز انگور

شیره انگور یا دوشاب یکی از فرآورده های انگور است که از آب انگور به دست می آید. شیره انگور در مقایسه با انگور، کالری فوق‌العاده بالایی دارد و مصرف مقدار اندک آن انرژی از دست رفته را جبران می‌کند. این شهد لذیذ حاوی ویتامین‌های A، B، C و املاحی چون آهن، منیزیم، فسفر و مقداری کلسیم است. با این حال مصرف شیره انگور برای تمام افراد توصیه نمی شود و ممکن است مصرف آن برای برخی از افراد مضر باشد. در ادامه برخی از خواص شیره انگور و معایب آن شرح داده می شود.


غوره انگور

غوره

غوره که بانگلیسی Un-ripe grape نامیده می شود از نظر طب قدیم ایران سرد و قابض است. غوره که میوه سبز رنگ و نارس انگور است که دارای طعم ترش می باشد. غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک Succinique Acid ، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک Glucolique Acid ، قند و ویتامین ث می باشد.

خواص و فواید غوره

غوره همان انگور کال است که طعم آن ترش است. در واقع میوه‌ها هر چقدر بیشتر می‌رسند، قندشان بالاتر می‌رود. در واقع قند غوره کمتر از انگور رسیده است. البته این مساله دلیل بر آن نیست که بگوییم غوره هیچ قندی ندارد و نمی‌تواند سبب نوسان‌های قندخون شود. مصرف هرازگاه غوره مشکلی ایجاد نمی‌کند.

غوره معمولا به شکل آبغوره مصرف می‌شود. تمام خواص آبغوره فقط در صورتی موثر است که آبغوره تازهرا مصرف کنیم!! چون آبغوره هایی که در دراز مدت نگهداری می شوند، شیشه های آنها جلوی آفتاب می‌ماند و حرارت می‌بیند، فاقد هر گونه ویتامین C بوده و تنها طعم‌دهنده است. به عبارت دیگر آبغوره ای که در دراز مدت نگهداری شود، هیچ خواصی برای بدن ندارد!

انگور

انگور (نام علمی: vinifera) سرده‌ای از درختان خانواده انگورسانان Vitaceae است. در این خانواده حدود ۱۱ جنس و بیش از ۶۰۰ گونه وجود دارد. مهم‌ترین جنس این خانواده جنس انگور است. این گیاه حالت بوته‌ای و رونده دارد و دارای پیچک در مقابل بعضی از برگ‌ها می‌باشد.

انگور، میوه نرم‌پوست و شیرهداری است که از درخت انگور به عمل می‌آید. درخت انگور، مو (تلفظ: مُؤ) نامیده می‌شود.کلیه قسمت های درخت انگور قابل استفاده دارویی است.

انگور میوه ای است بسیار مقوی و پرخاصیت كه شامل ویتامین های A ، B ، C می باشد. هم چنین دارای مقداری منیزیم، كلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و آلبومین است. این میوه را برای درمان بیماری های یبوست، عوارض رماتیسم، كم خونی و حتی پیش گیری از سرطان سودمند می دانند. 

 

 

انگور قرمز

انگور قرمز یعنی سلامتی، یعنی تندرستی و نشاط. با وجود اینکه انگور سفید خواص زیادی برای بدن دارد اما انگور قرمز حاوی آنتی اکسیدان بیشتری است.
 



فروشگاه

محصولات فرهنگی

محصولات فرهنگی

کتاب
لوازم التحریر

بيشتر...
محصولات فرهنگی
بستن

کتابهای علمی،فرهنگی،مذهبی،و...
انواع دفتر،خودکار،مداد،و...

محصولات کشاورزی

محصولات کشاورزی

انگور و کشمش
پسته،سنجد،بادام،گرو
دوشاب،سرکه،ترشی
عرقیات کاکوتی،نعناع،کاسنی

بيشتر...
محصولات کشاورزی
بستن

انگور و کشمش
پسته،سنجد،بادام،گرو
دوشاب،سرکه،ترشی
عرقیات کاکوتی،نعناع،کاسنی

لوازم خانگی

لوازم خانگی

یخجال وفریزر
اجاق گاز
آبمیوه گیر

بيشتر...
کالای دیجیتال

کالای دیجیتال

انواع موبایل،کامپیوتر،لب تاپ،تبلت و...
لوازم جانبی و...

بيشتر...
کالای دیجیتال
بستن

انواع موبایل،کامپیوتر،لب تاپ،تبلت و...
لوازم جانبی و...







خبر نامه

با عضويت در خبرنامه سايت آخرين مطالب سايت را براحتي در ايميلتان دريافت نماييد


ورود به سايت

نام کاربری :
رمز عبور :

رمز عبور را فراموش کردم ؟