انگور شيرامين و فرآورده هاي آن

انگورسفيد
“ انگور، ميوه نرمپوست و شيره داري است که از درخت انگور به عمل ميآيد. درخت انگور، مو (تلفظ: مُؤ) ناميده ميشود.کليه قسمت هاي درخت انگور قابل استفاده دارويي است .
بيشتر...در مورد انگور سفيد
بستنانگور، ميوه نرمپوست و شيره داري است که از درخت انگور به عمل ميآيد. درخت انگور، مو (تلفظ: مُؤ) ناميده ميشود.کليه قسمت هاي درخت انگور قابل استفاده دارويي است. مو يکي از قديميترين گياهاني است که انسان کاشتن آن را آموخت. در کتابهاي ديني کهن و در بسياري از اسطورهها و سرودههاي ملل نام انگور و موستان بسيار آمدهاست. انگور در تمام مناطق معتدل جهان ميرويد. بيش از ?? هزار نوع انگور در سراسر جهان ميرويد اما همه آنها از انگور وحشي خاور نزديک و انگور وحشي آمريکاي شمالي نتيجه شدهاند. گاهي انگور را کشمش ميکنند. انگور خشک کرده را کشمش مينامند. از انگور، آب انگور، ژله، مربا، و شراب ميسازند. از پوست و دانه آن هم محصولات مختلف تهيه ميشود. محلي که مو يا درخت انگور بسيار در آن کاشته شود موستان يا تاکستان ناميده ميشود. مو را بايد هر چند گاه هرس کرد زيرا اين کار سبب ميشود که ميوه بيشتري به بار آورد. در بيشتر موستانها داربستهاي ميسازند تا مو بتواند از آنها بالا رود. بزرگترين دشمن مو بيماري مخصوص ريشه مو است.ميوه انگور به نوع دانهدار و بيدانه تقسيم ميشود. هر يک از اين دو جور در رنگهاي سرخ و سياه و زرد و تقريباً سبز ديده ميشوند. اين ميوه در مناطقي که حداکثر دماي آن بيش از ?? درجه سانتيگراد و حداقل آن کمتر از ?? درجه زير صفر نباشد بهتر رشد ميکند.

انگور قرمز
“ انگور قرمز يعني سلامتي، يعني تندرستي و نشاط. با وجود اينکه انگور سفيد خواص زيادي براي بدن دارد اما انگور قرمز حاوي آنتي اکسيدان بيشتري است.
بيشتر...خواص انگورقرمز
بستنانگور قرمز يعني سلامتي، يعني تندرستي و نشاط. با وجود اينکه انگور سفيد خواص زيادي براي بدن دارد اما انگور قرمز حاوي آنتي اکسيدان بيشتري است.برخي افراد فرق چنداني بين انگورها و طعم آن ها قائل نيستند. اما واقعيت اين است که طعم انگور قرمز با بقيه انواع آن متفاوت است. اين ميوه آبدار را بايد به صورت کامل يعني با پوست و هسته هايش خورد و از طعم ترش و شيرين آن لذت برد. در بين خواص متعدد اين انگور ميزان آنتي اکسيدان رسوراترول آن چشمگير است چون مانع از پيري زودهنگام و آسيب هاي سلولي مي شود. يادتان باشد که مصرف منظم و متعادل اين ميوه خوشمزه جواني و سلامت را به شما هديه خواهد کرد.

کشمش
“ به ميوه رسيده و خشک شده ارقام مختلف انگور بي دانه يا دانه دار ،کشمش گويند.مويز و کشمش طبعي گرم دارد که مصرف روزانه و مرتب آن ميتواند به تقويت حافظه هم کمک کند.
بيشتر...کشمش
بستنبه ميوه رسيده و خشک شده ارقام مختلف انگور بي دانه يا دانه دار ،کشمش گويند. کشمش آفتاب خشک، سايه خشک، تيزابي و انگوري از جمله کشمش هايي است که اين روزها در بازار به فروش مي رسد. کشمش آفتاب خشک به کشمش پلويي هم معروف است و کيفيت و قدرت بالا و طعم خوبي دارد. رنگ سرخ، ملاک تشخيص اين کشمش از انواع ديگر آن است. کشمش سايه خشک نوعي کشمش است که رنگ آن تغيير نکرده و سبز باقي مي ماند. انگورعسگري به اين روش خشک مي شود و ارزش تغذيه اي آن بالاست. کشمش تيزابي به وسيله تيزاب خشک مي شود. اين ماده از طعم و بو و کيفيت کشمش مي کاهد و دوز زياد آن سرطانزاست. رنگ کشمش، زرد مايل به قهوه اي خرمايي است. اين کشمش به دليل روغن موجود در تيزاب سطحي چرب و نيمه براق دارد و اين ملاک مناسبي براي تشخيص آن است. کشمش انگوري به تيزاب آغشته و با دود گوگرد خشک مي شود. رنگ آن زرد کهربايي مايل به قهوه اي روشن است و به دليل ترکيبات گوگردي فشار مضاعفي بر کليه ها تحميل کرده و براي سلامت مضر است.
ميلاخ
بستن"ميلاخ" ؛خوشه نيمه خشک انگور،چيزي ما بين انگور و کشمش. در اين روش ،انگورهاي مرغوب يا همان "ميلاخليخ"(قيزيل و کيشميش اوزوم) را سَوا کرده و با وسواس تمام ، دانه هاي خراب و مشکل دار را از خوشه جدا کرده و خوشه ها را با فاصله از هم ،به نخ مي کنند تا خوشه ها و دانه ها حتي المقدور با هم برخورد نداشته باشند.اصولا چهار يا پنج خوشه در يک نخ مي بندند.سپس خوشه هاي به نخ بسته شده را با فاصله سه انگشت(براي عبور جريان هوا) ، از سقف سردترين و خنک ترين جاي منزل که عموماً زير زمين يا سرداب مي باشد آويزان مي کنند و انگورها به اين شيوه تا زمستان حفظ مي شوند و در زمستان براي پذيرايي در دور همي ها استفاده مي کنند.
خواص مويز
بستنمويز نوعي کشمش است که با خشک کردن حبه هاي درشت انگور شاهاني تهيه ميشود. کشمش بيشتر براي انگور خشکيده کوچک استعمال ميشود و مويز در انگور بزرگ. مويز در واقع همان کشمش است که از نظر شکل ظاهري و رنگ با کشمش متفاوت، ولي از نظر خواص تا حد زيادي شبيه آن است. طبع مويز، گرم و تر است. دو قاشق غذاخوري مويز معادل ?? گرم حدود ?? کيلوکالري انرژي دارد.

دوشاب قرمز
“ شيره انگور با نام محلي دوشاب يکي از فرآوردههاي ميوه پر طرفدار انگور است که شربت مانند و غليظ مي باشد.شيره انگور از نظر مواد مغذي به ميوه انگور نزديک بوده و غني از ويتامينهاي A، B و C و مقاديري از آهن، منيزيم، فسفر و کلسيم است.
بيشتر...ويژگي دوشاب خوب وانواع آن:
بستن
?- شيرهانگور لازم نيست در يخچال نگهداري شود و چنانچه در بيرون يخچال کپک بزند و يا ترش شود شيره مناسبي نيست و آبکي بوده است.
?- شيرههاي رقيق داراي رطوبت و آب بالاتر و قند کمتر هستند. بنابراين شيرهاي که يک غلظت مناسب دارد داراي مواد مغذي بيشتري است و مقويتر است.
?- شيره مرغوب داراي رنگ شفاف بوده و نبايد خاک آلود باشد.
?- شيره انگوري که از انگورهاي شيرين و مرغوب تهيه ميشود کيفيت بالاتري دارد. از اين رو بايستي اين محصول را از جاي معتبر و مطمئن تهيه کرد.
انواع شيره انگور:
شيرهانگور بسته به نوع انگور مورد استفاده به دو صورت قرمز و سفيد توليد ميشود. شيره قرمز از انگورهاي قرمز و الوان که داراي رنگ ارغواني تيره هستند بهدست ميآيد و شيره سفيد غالبا از انگورهاي سفيد بي دانه تهيه ميشود.
دوشاب سفيد
“ دوشاب سفيد انگور شيرامين خيلي معروف است و داراي غلظت بيشتري است. شيره سفيد انگور صد درصد خالص وارگانيک بوده و شيريني آن كاملا طبيعي است.
بيشتر...دوشاب سفيد ارگانيک
بستندوشاب سفيد انگور شيرامين خيلي معروف است داراي غلظت بيشتري است.
شيره سفيد انگور صد درصد خالص وارگانيک بوده و شيريني آن كاملا طبيعي است.
بهمين دليل جايگزين بسيار مناسبي براي قند يا شكر در منزل است.
همچنين سرشار از املاح و ويتامين هاي مورد نياز بدن، بسيار مقوي و تقويت کننده، پر انرژي و خوشمزه مي باشد.

غوره انگور
“ غوره که بانگليسي Un-ripe grape ناميده مي شود از نظر طب قديم ايران سرد و قابض است. غوره که ميوه سبز رنگ و نارس انگور است که داراي طعم ترش مي باشد. غوره داراي اسيدهاي آلي مانند اسيد ماليک، اسيد فرميک، اسيد سوکسينيک اسيد اگزاليک، اسيد گلوکوليک قند و ويتامين ث مي باشد.
بيشتر...غوره
غورهغوره همان انگور کال است که طعم آن ترش است. در واقع ميوهها هر چقدر بيشتر ميرسند، قندشان بالاتر ميرود. در واقع قند غوره کمتر از انگور رسيده است. البته اين مساله دليل بر آن نيست که بگوييم غوره هيچ قندي ندارد و نميتواند سبب نوسانهاي قندخون شود. مصرف هرازگاه غوره مشکلي ايجاد نميکند.
.jpg)
سرکه انگور
“ طبع سركه انگور سرد و خشك است. سركه از جمله فرآوردههاي طبيعي است كه مصرف خوراكي و دارويي داشته و بيشترين كاربرد را در تهيه انواع ترشيجات دارد.
بيشتر...سرکه انگور : فوايد و خواص آن
بستنطبع سركه انگور سرد و خشك است.
سركه از جمله فرآوردههاي طبيعي است كه مصرف خوراكي و دارويي داشته و بيشترين كاربرد را در تهيه انواع ترشيجات دارد.
يك ليوان سركه 33 كالري انرژي دارد و سرشار از ويتامينها و املاح معدني است.

هسته انگور
“ در هسته انگور مقدري روغن و تانن موجود است. هسته انگور از نظر طب قديم ايران سرد و خشک است. داراي تانن است بنابراين قابض است. برطرف کننده اسهال است. ترشح ادرار و اسپرم را کم مي کند. گرد هسته انگور را براي درمان به مسلولين مي دهند.
بيشتر...فوايد هسته انگور و خواص درماني روغن آن
بستن
در هسته انگور مقدري روغن و تانن موجود است.
هسته انگور از نظر طب قديم ايران سرد و خشک است.
داراي تانن است بنابراين قابض است.
برطرف کننده اسهال است.
ترشح ادرار و اسپرم را کم مي کند.
گرد هسته انگور را براي درمان به مسلولين مي دهند.
هسته انگور براي آنهايي که مثانه و کليه ضعيف دارند مضر است.

برگ مو(انگور)
“ برگ درخت انگور(مو) داراي ساکارز، لوولز Levulose، اينوزيت Inosite، مواد نشاسته اي و تعدادي اسيدهاي آلي است.
بيشتر...برگ مو و فوايد و خواص درماني آن
بستنبرگ انگور قابض است.
دم کرده برگهاي جوان مو اسهال خوني را برطرف مي کند.
براي خونريزيها مفيد است.
در رفع نقرس و زردي موثر است.
استفراغ را برطرف مي کند.
در رفع اختلالات گردش خون مربوطه به دوره بلوغ و يائسگي موثر است.
هنگاميکه پوست صورت قرمز مي شود و ملتهب است خوردن دم کرده آن اثر مفيد دارد.
گرد برگهاي جوان و خشک شده مو، اثر خوبي در رفع خونريزيهاي رحمي و خون آمدن از بيني دارد.
برگ مو و فوايد و خواص درماني آن
بستنيکي از نوشيدنيها ي قديمي و محلي شيرامين شربت سرکه شيره است.
ازنظرطب سنتي شربت سرکه شيره در واقع هم به عنوان شربت و هم بعنوان دارو مورد استفاده قرار مي گيرد.
شربت سرکه شيره از ترکيب سرکه و شيره دوشاب انگور تهيه ميشوداين شربت علاوه برطبيعي بودن خواص درماني زيادي دارد داراي انواع ويتامينها،قند طبيعي،وديگر املا مورد نياز بدن،باعث ترميم بافتها شده،ودر درمان کم
خوني مؤثر بوده،و باعث افزايش حجم عضلات ميشود و......
